sammanfattning V13

Veckan som gått…

Veckan som gått har varit den då jag har haft minst tid att blogga, hittills, och förra helgen han jag inte heller förbereda några inlägg. Därför har veckans inlägg inte riktigt hållit den nivå som jag önskar och har som mål. Samtidigt, när man bloggar som hobby och ”ska” posta ett inlägg om dagen så blir det ibland svårt. Detta var vad jag reflekterade över i början, om jag skulle klara att blogga dagligen.

Det viktiga är ändå att imorgon är det en ny vecka. En ny vecka innebär som alltid nya tag och förhoppningsvis hinner jag leverera bättre inlägg till er den kommande veckan.

Vad har jag skrivit om den senaste veckan?

Måndagens inlägg blev ett tips om Språkrådets språkhjälp där du kostnadsfritt kan få hjälp med saker du inte känner dig säker på hur man ska skriva på svenska.

I tisdags tipsade jag om en YouTube-kanal där man får lära sig något nytt, i korta faktaspäckade videor, som är gjorda på ett trevligt sätt. Detta är helt klart en kanal värd att besöka.

Hur du får möjlighet att se hur din webbsajt ser ut i en mängd olika webbläsare och några olika operativsystem tipsade jag om i onsdagens inlägg.

Torsdagens inlägg blev en fundering kring de olika orden som används för vad det nu är, hemsida, webbsajt, webbplats, webbsida eller bara sajt? Vad är rätt och vad är skillnaden, tycker du och varför tycker du så?

I fredags blev det ett tips om en YouTube-video där Adobe låter folk photoshopas live i en busskur i Stockholm.

Igår tipsade jag om mitt eget examensarbete ”Social media – Integrate it and perform better” som undersöker om företags resultat i sociala medier blir bättre om de integrerar sociala medier. Förutom att tipsa om det så finns även exempel ur det i bloggposten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>