sammanfattning av vecka 14

Vecka 14 är slut

Ännu en vecka har nått sitt slut, en vecka som bland annat har inneburit det första månadsskiftet under #Blogg100-utmaningen. Än så länge hänger jag med! Vad gäller rent bloggande så har det den senaste veckan blivit en ganska bra blandning av tips och reflektioner tycker jag, så jag är ganska nöjd. Det har under veckan inte direkt blivit några ”nödinlägg”, för att jag inte haft möjlighet att skriva eller tipsa om något jag vill tipsa om.

Imorgon är det så en ny vecka och för egen del tycker jag att det ska bli spännande att se hur den går. Men vad som egentligen är viktigast, jag tycker fortfarande att det är roligt att blogga (även om vissa dagar självklart är lite mer tvång än vilja).

Vad har jag skrivit om?

I måndags skrev jag om hur man kan tänka och göra för att komma igång med att använda Twitter. Jag delade bland annat med mig av lite hur jag tänkte när jag bestämde mig för att bli aktiv på Twitter.

Tisdagens inlägg blev lite tankar om hur tjänster och sajter som för några år sen var störst idag inte finns kvar. Vad beror detta på?

Hur byter du användarnamn på Twitter, utan att förlora ditt gamla användarnamn, dina tweets, följare eller dem du följer? Detta berättade jag om i onsdags.

I torsdags tipsade jag om var du kan hitta alla inspelningar från Internetworlds Webbdagarna, i Stockholm, 2014. Här finns många spännande presentationer.

Fredagens inlägg blev lite av en hyllning till Facebooks grupper. Detta är en fantastiskt bra funktion som inte får den uppskattning den förtjänar. Jag ger i inlägget lite exempel på hur man kan använda sig av en Facebook-grupp.

I gårdagens inlägg skrev jag, som van PC- och Android-användare, mina tankar efter att ha använt Mac i snart sju månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>