Tack för att du läser, kommenterar och delar

Tack för att du läser, kommenterar och delar!

När jag lördagen den första mars spontant bestämde mig för att börja blogga igen, samtidigt som jag gav mig in i utmaningen #Blogg100, så utgick jag från att det skulle ta lång tid innan någon började läsa min blogg och ännu längre tid innan någon faktiskt kommenterade eller delade något av det jag skrev. Det visade sig att jag hade fel. När jag postade mitt tredje inlägg Statistik i Google Analytics – vad är intressant? så fick jag första kommentaren, av Per Pettersson.

En av de saker jag vill göra i detta inlägg, där jag sammanfattar veckan och bloggandet så här långt, är att tacka er som läser. Det kommer nya varje dag, men det finns även en grupp som återkommer. Jag är glad över att ni är några som verkar uppskatta det jag skriver tillräckligt mycket för att återkomma. Men jag är även glad över varje ny besökare som kommer, jag hoppas att ni också ska tycka det jag skriver är intressant, återkomma och kanske lämna en kommentar.

När det kommer till kommentarer så skulle jag nu vilja tacka er som har valt att lämna en kommentar. Tack PerMarie-Louise, Camilla, Jacob, Linnea, Annika och Anders för era kommentarer. Vad gäller er som delat inläggen så vill jag också tacka er, men eftersom jag i en del fall inte kan se vem det är så väljer jag just nu att inte skriva ut någon, för att inte missa någon. Stort tack för att ni sprider mina inlägg vidare.

Veckans bloggande

I lördags förra veckan så skrev jag om att jag hade som mål att skriva mer om sociala medier, marknadsföring och digital marknadsföring. En stor del av veckan blev det även poster inom dessa ämnen. Det hinns inte alltid med att sitta och skriva ordentliga inlägg (även om jag oftast skriver dem tidigare och sen ställer in när jag vill att de ska publiceras), men det är just dessa inlägg som jag själv tycker är roliga och intressanta att skriva. Dessutom känner jag att jag lär mig mycket nytt själv, genom att kolla upp detaljer, genom att formulera mina tankar och från era kommentarer.

Det jag har skrivit den senaste veckan (plus i söndags förra veckan eftersom jag förra veckan sammanfattade på lördagen) är:

Söndag 9 mars: Skrev jag om varför jag anser att man inte ska ha automatisk publicering från Facebook till Twitter.
Måndag 10 mars: I måndags skrev jag om varför jag tycker att det är viktigt att stödja UF-företagande och att gå på UF-mässorna. Jag tipsade även om vilka datum de som ännu inte har varit är.
Tisdag 11 mars: Då skrev jag om varför jag tycker så kallade stafettkonton i sociala medier är en bra idé. Varför det skapar intresse och engagemang.
Onsdag 12 mars: Jag skrev lite tankar kring om alla företag ska finnas i sociala medier och om det finns någon typ av företag som kanske inte ska vara där. Det dök även upp lite saker som jag tycker företag ska fundera igenom, innan man ger sig in i sociala medier.
Torsdag 13 mars: I torsdags tipsade jag om olika platser där man kan hitta statistik om internet och internetanvändande i Sverige.
Fredag 14 mars: På fredagskvällen blev det (som förra fredagen) ett tips på en bra TV-serie.
Lördag 15 mars: Igår gav jag ett tips på ett klipp på YouTube.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>