sammanfattning v17 2014

Slut på veckan

Efter en veckas semester, utan internettillgång, så var det dags att komma igång med bloggandet på tisdagen igen (förra veckans inlägg var alla tidsinställda), något som visade sig inte vara helt enkelt. För mig har detta sannolikt varit en av de veckor då jag haft svårast att komma på ämnen hittills. Det tillsammans med att jag inte riktigt haft tid gjorde att det inte direkt blev den bästa veckan på #blogg100-utmaningen. Jag är dock fortfarande med! Imorgon börjar en ny vecka som förhoppningsvis blir en bättre blogg-vecka.

Veckans inlägg

I måndags berättade jag om Taizé som är platsen jag var på under förra veckans semester.

Tisdagens inlägg blev bara lite YouTube-tips då jag inte hade tid med något längre inlägg den kvällen.

Hur ska man egentligen hantera sociala medier när man är bortrest? Detta är inte en helt enkel fråga och det var vad jag skrev om i onsdagens inlägg.

Torsdagen blev också en dag då jag inte hade tid att göra ett ordentligt inlägg. Inlägget blev då istället ett tips om den Facebook-sida som vi i onsdags lanserade för Wenngarn.

Syns inte din väns like, men säger personen att den har gillat din sida? Det kan finnas en enkel förklaring, vilket är vad jag skriver om i fredagens blogginlägg.

Har du precis som jag lite bloggtorka för tillfället? I så fall kan detta tips, som jag skrev om i lördags, kanske hjälpa dig en bit på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>