ger-upp

Ger upp #Blogg100

Igår skrev jag om mina tankar att eventuellt ge upp #Blogg100. Det har inte varit ett roligt beslut, men nu har jag bestämt mig för att låta inlägg nummer 60 bli mitt sista i #Blogg100-utmaningen.

Jag gav mig in i #Blogg100 som en kul utmaning och som ett bra sätt att kickstarta en ny blogg om digital kommunikation, vilket är något jag länge funderat kring att göra. Efter 60 dagar så känner jag att jag helt enkelt inte hinner med att producera ett inlägg om dagen längre. Jag inser även att det inte kommer att bli bättre ju närmare vi kommer sommaren, vilket kommer innebära mycket mer arbete för mig (den 1 juni öppnar vi Wenngarnssommar). Fortsätter jag med #Blogg100 så innebär detta istället att jag kommer att få posta många inlägg som inte håller den kvalité jag önskar. Eftersom jag anser att kvalitet är bättre än kvantitet så har jag nu bestämt mig för att hoppa av #Blogg100. Det har varit en kul utmaning och jag hoppas (även om jag inte tror det) att jag ska kunna vara med någon gång i framtiden igen.

Jag vill tacka alla er som läst och kommenterat och jag hoppas att ni fortsätter att följa min blogg. För även om jag inte kommer att uppdatera den dagligen längre, så kommer jag att fortsätta posta inlägg då och då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>