Ger mig in i #Blogg100

Under många år var jag en aktiv bloggare men på grund av andra prioriteringar så dog mitt bloggande sakta ut och ett par försök till att starta igen misslyckades. Trotts misslyckanden så har bloggande varit något jag gillat då det är något avslappnande i detta med att skriva. Det bloggande jag håller på med, fram till idag då jag startar denna blogg, är att jag ibland skriver i en projektblogg (startad i november 2013) som vi har för det projekt jag arbetar med. Ni hittar den på Wenngarn.se.

anmäld

Under den senaste tiden har jag sett flera skriva i sociala medier om att de anmält sig till #Blogg100. De senaste två gångerna har jag varit sugen på att ge mig in i detta, men inte riktigt känt att jag haft tid. Jag känner egentligen inte att jag har tid nu heller, men ger mig på ett försök i alla fall. Kommer det att lyckas? Det ser vi inom 100 dagar!

Förutom tiden så är det som känns svårast med att ge sig in i att blogga varje dag i 100 dagar att hitta ämnen. Att bara nöja sig med något känns svårt. Trotts allt, varje dag kommer man inte kunna leverera högklassiga blogginlägg, varken tiden eller de bra/genomförbara idéerna finns till det. Så vissa dagar hoppas jag kunna leverera bra blogginlägg, men vissa dagar kommer ni nog att få nöja er med en YouTube-video.

Om du också är med i #Blogg100, vad tycker du är de största utmaningarna med att blogga varje dag i 100 dagar?

Imorgon tänkte jag börja med att berätta lite mer om vem jag är. Men en kort introduktion är att jag heter Gabriel Modéus (om du inte hade listat ut det redan), bor i Stockholmsområdet och arbetar med marknadsföring.

En reaktion på “Ger mig in i #Blogg100

  1. Pingback: En vecka med #Blogg100 – lite reflektioner | Gabriel Modéus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>