En clown till kaffet

En clown till kaffet

Ikväll klockan 21:00 är det säsongsavslutning av serien ”En clown till kaffet” som under några veckor har sänts på Kanal 5. Kvällens avsnitt beskrivs så här:

I det sista avsnittet är det ingen särskild av våra komiker som står i centrum. Istället får vi veta ännu lite mer om dem allihop, höra samtalen som vi inte fått se i tidigare avsnitt, njuta av gamla arkivklipp och verkligen borra oss in i ämnet humor.

För dem som inte har koll på En clown till kaffet, så är de medverkande komikerna Robert Gustafsson, Felix Herngren, Sven Melander, Anna Blomberg, Annika Andersson och Peter Magnusson.

Jag kan erkänna att jag inte har sett så många av programmen. Men förra veckans programmet ville jag inte missa då en stor del av det är inspelat på min arbetsplats, Wenngarns slott. Missade du det så kan du se det här:

En reaktion på “En clown till kaffet

  1. Pingback: En vecka med #Blogg100 – lite reflektioner | Gabriel Modéus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>