Ge upp #Blogg100

Att ge upp #Blogg100-utmaningen?

Som jag skrev igår är jag inne i en svacka då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om och inte känner att jag riktigt har tid att blogga heller. Jag har dessutom insett att jag den närmaste tiden inte kommer att få mer tid, utan mindre till bloggandet. Jag har därför börjat överväga att ge upp #Blogg100.

Varför jag känner för att ge upp

Detta med att jag inte har tiden och samtidigt inte riktigt känner att jag kommer på vad jag vill skriva om gör att det lätt blir inlägg som egentligen inte är vad jag vill posta. Det blir mer kvantitet än kvalitet, vilket inte är vad jag vill. Därför känns det som att det vore bättre att satsa på att skriva nått inlägg per vecka, som jag har tid och energi till att göra bra.

Varför jag känner för att inte ge upp

Jag är en person som inte gillar att ge upp utmaningar, helt enkelt så är jag för envis och vill lyckas med saker jag ger mig in i. Därför försöker jag att motivera mig till att kämpa på, för det är en kul utmaning att skriva en bloggpost per dag i 100 dagar.

Men…

Trotts att jag egentligen inte vill ge upp så känner jag (och praktiserar) att det ibland är bättre att ge upp projekt som inte fungerar än att fortsätta driva saker som inte blir bra. Det sägs att det aldrig är för sent att ge upp. Kanske är det sant? Nog är det bättre att någon gång ibland leverera ett bra inlägg än att varje dag leverera något som man inte riktigt är nöjd med. Eller vad säger du?

Vad tänker du?

Är du eller har du varit med i #Blogg100? Har du funderat på eller kanske till och med gett upp utmaningen? Hur gick i så fall dina tankar kring detta? Varför gav du upp eller varför körde du på?

2 reaktion på “Att ge upp #Blogg100-utmaningen?

 1. Freja

  jag är med, men mest för att det är en kul grej och för att hitta nya bloggar att läsa än de jag vanligtvis följer. Det sista har jag uppnått, jag följer nu ett 20 tal #blogg100. Som utmaning är den inte så svår för mig, jag skriver normalt oftast ett inlägg om dagen, och skulle jag inte klara av någon dag, så har jag en buffert av färdiga inlägg som jag kan schemalägga.

  Svara
  1. Gabriel Inläggsförfattare

   Tack för din kommentar Freja! Kul att du hittat flera nya bloggar att följa. Jag gav mig också in i detta eftersom det var en kul grej. Men då jag inte känner att jag hinner med och det bara blir en stress så försvinner lite av glädjen, samtidigt som jag inte känner att jag lyckas leverera vad jag önskar.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>